Dermatologie Oud-Heverlee

Groenstraat 3, 3050 Oud-Heverlee zie belangrijke info
Maak snel en makkelijk online je afspraak Maak een afspraak
Dr. A. Vanneste
Dermatochirurge - Dermatoloog

Dokter Annelies Vanneste studeerde in 2018 af als arts aan de KU Leuven waarna zij haar opleiding tot dermatoloog aanvatte in het Universitair Ziekenhuis te Leuven.

Tijdens haar opleiding werkte ze ook een jaar in het Zuyderland ziekenhuis te Heerlen (Nederland).

In 2024 behaalde zij het diploma van Master na Master in de Dermatologie en Venerologie. Dokter Annelies Vanneste is werkzaam als geaccrediteerd, niet-geconventioneerd arts met een breed interessegebied.

Zij neemt regelmatig deel aan wetenschappelijke bijscholingen en is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie.

Dr. A. Vanneste is onze dermato-chirurge. Zij voert alle ingrepen uit in de praktijk.

 

Dr. V. Vandersleyen
Niet esthetisch Dermatoloog

Dr. Vandersleyen behaalde haar diploma geneeskunde met grote onderscheiding aan de Vrije Universiteit Brussel. Nadien volgde ze haar specialisatie in de dermatologie in het UZ Brussel, het UZ Antwerpen en de University Clinic of San Francisco. 

Dr. Vandersleyen is geaccrediteerd en niet geconventioneerd en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging van Dermatologie en Venereologie. en van de European Association of Dermato-Oncology.

Dr. A. Van Baelen
Dermatoloog

Dr. A. Van Baelen zal vanaf september verhuizen naar Kortrijk en de praktijk van Dr. J. Werbrouck en Dr. Sophie Janssen vervoegen.

Wij wensen haar veel succes toe!

www.dermakor.be 

Voor opvolging van patiënten Dr. Van Baelen op korte termijn verwijzen wij u graag door naar onze collega's in de buurt.

Dr. A. Swevers
Niet esthetisch dermatoloog

Dr. A. Swevers werd in 1981 geboren in Leuven.  Nadat zij in 2006 haar opleiding geneeskunde voltooide, werkte ze 4 jaar op de dienst dermatologie van UZ Leuven als geneesheer specialist in opleiding.  In 2010 startte zij haar eigen praktijk.  Dr. Swevers is ook nog steeds verbonden aan het H. Hart Ziekenhuis te Leuven.

Dr. Swevers beoefent de dermatologie in al haar aspecten.  Ze is werkzaam als geaccrediteerd, niet-geconventioneerd specialist.  Regelmatig neemt ze deel aan nationale en internationale congressen om zo op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen in de dermatologie.  Ze is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venereologie (BBVDV), de EADV (European academy of dermatology and venereology), IDS (International Dermoscopy Group) en de BSPD (Belgian society of pediatric dermatology).