Welkom op de website van Dr. A. Swevers en Dr. A. Van Baelen

Welkom op de website van Dr. A. Swevers en Dr. Anne Van Baelen huidartsen te Oud-Heverlee.

Dr. Mestach zal onze praktijk eind oktober verlaten en een nieuwe uitdaging aangaan in Nijlen.  We danken haar voor haar fijne aanwezigheid en samenwerking in onze praktijk.

Dr. Anne Van Baelen studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2015 met grootste onderscheiding promoveerde als arts. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venerologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven op de dienst dermatologie o.l.v. Prof. Dr. M. Garmyn en in het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen (Nederland).
In juli 2019 behaalde ze haar erkenning als Arts-Specialist in de Dermatologie en Venereologie, alsook het diploma van ‘Master na Master in de Dermatologie en Venereologie’.
Dr. Van Baelen is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en is tevens werkzaam als staflid in het Universitair Ziekenhuis te Leuven.


Dr. Swevers studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven waar zij in juni 2006 met grote onderscheiding promoveerde als arts. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in dermatologie en venerologie in het Universitair Ziekenhuis te Leuven op de dienst dermatologie o.l.v. Prof. Dr. M. Garmyn. Ze studeerde af als dermatoloog in juli 2010.  Dr. Swevers is lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Dermatologie en Venerologie en The European Academy of Dermatology and Venereology.   Zij is werkzaam als staflid in het Heilig Hart Ziekenhuis te Leuven en was ook verbonden met het MCH, medisch centrum voor huisartsen.    

 

              

Mededelingen

OPGELET CORONA UPDATE LOCKDOWN

Nieuwe richtlijnen als voorwaarde voor herstart van de praktijk.

 

Beste Patiënt,

 

Uheeft in de komende dagen een afspraak in onze praktijk. U bent daarop zeer welkom, maar dit zijn de maatregelen die wij nemen om u en onszelf te beschermen tegen het risico van besmetting met het Coronavirus :


Nieuwe patiënten kunnen terecht bij Dr. Van Baelen.

 

Wij proberen de tijd dat u in de wachtzaal moet verblijven te beperken. Daarom is het belangrijk dat de consultaties zo stipt mogelijk verlopen.

 

UITERAARD KOMT U NIET OP RAADPLEGING BIJ SYMPTOMEN VAN COVID 

UITERAARD KOMT U NIET OP RAADPLEGING INDIEN U GETEST BENT MAAR DE RESULTATEN NOG NIET GEKEND ZIJN

 

We willen de wachtzalen zo leeg mogelijk houden, daarom :

  • Een deftige huidscreening vergt een volledig consultatiemoment van 15 minuten en kan niet aanvullend gebeuren bij andere problemen. Indien u meerdere problemen heeft, dient u een aparte afspraak te voorzien voor een huidscreening om de raadpleging niet te laten uitlopen. 
  • De consultatie zal dan ook KORT EN BONDIG zijn, en beperkt worden tot het probleem van het moment
  • Kom NIET TE VROEG. U kan eventueel even in uw auto wachten tot het tijdstip van uw afspraak.
  • Kom ALLEEN. Andere personen MOETEN wachten in de auto (tenzij een tolk nodig is).
  • Breng GEEN KINDEREN mee, behalve indien zij de patiënt zijn. Andere kinderen kunnen niet meekomen. Indien u problemen heeft met opvang, kan u beter uw afspraak verplaatsen.
  • De stoelen staan zo gerangschikt om contact te minimaliseren.  Wij danken u om deze zo te laten staan

We vragen aan u om een MONDMASKER te dragen, bij binnenkomen in de praktijk. 

Uw temperatuur (koorts) kan gemeten worden, om zo -indien verhoogd- de consultatie te verplaatsen naar een later tijdstip.

Indien u hoest of andere ziektesymptomen vertoont, zal uw consultatie worden verplaatst.  Kom dus NIET naar de raadpleging als u ziektesymptomen vertoont.

Bij het binnenkomen zal gevraagd worden de HANDEN TE ONTSMETTEN met ontsmettende gel (behalve voor patiënten met een huidprobleem aan de handen), of de handen te wassen (zo geen alcoholgel voorradig). Dit kan gebeuren in het toilet aan de ingang.

We laten enkel betaling met BANCONTACT toe. Het toestelletje zal voor elke handeling ontsmet worden. We vragen u tevens om uw pincode in te geven met behulp van een WATTENSTAAFJE om contaminatie te vermijden.

 

Gepost op 30-10-2020

Boek uw afspraak

Alle raadplegingen zijn na afspraak.
Je kan telefonisch of online een afspraak maken.

Nieuwe patiënten kunnen terecht bij Dr. Van Baelen.

Online

Via online agenda

Boek afspraak

Hoe werkt dit?

Telefonisch

Via ons vast nummer

Tel. 016 417 617

Plan uw route

Dermatologie Dr. A. Swevers en Dr. A. Van Baelen
Groenstraat 3, 3050 Oud-Heverlee

Bekijk de routebeschrijving