Boek een afspraak

Op de oranje en groene slotjes kan u afspraken inboeken. De rode slotjes zijn volzet. Vooraleer u online een afspraak maakt, gelieve rekening te houden met het volgende:

  • Voor allergietesten, sclerotherapie (enkel van oktober tem maart), Spierontspannende injecties ikv hyperhidrose, lasertherapie, Skin Rejuvenation en peelings dient u steeds telefonisch een afspraak te maken.
  • Ingrepen worden steeds voorafgaand op een raadplegingsmoment besproken. Annuleer uw afspraak 48 uur op voorhand. Het laattijdig of niet annuleren zorgt alleen maar voor langere wachtlijsten. Bij laattijdig of niet annuleren kan een administratieve kost worden aangerekend.
  • Gelieve voor iedere patiënt een aparte consultatie aan te vragen. Meerdere patiënten op één consultatie geeft onvoldoende de mogelijkheid om uw huidprobleem grondig aan te pakken en creëert bovendien lange wachttijden voor anderen.
  • Bij een eerste consultatie graag meenemen van de identiteitskaart naar de raadpleging. Deel tijdig mee indien u een gekende allergie heeft, medicatie neemt, borstvoeding geeft of zwanger bent aan het begin van de consultatie.

Wilt u uw afspraak annuleren? Vul dan het formulier in op de pagina 'Annuleer afspraak'.

Boek uw afspraak

Alle raadplegingen zijn na afspraak.
Je kan telefonisch of online een afspraak maken.

Online

Via online agenda

Boek afspraak

Hoe werkt dit?

Telefonisch

Via ons vast nummer

Tel. 016 417 617