Hoe maak ik een online afspraak?

 

Login en paswoord zijn niet vereist om een afspraak te maken. De groene vakjes zijn de nog vrije momenten. Klik op de afspraak naar keuze en vul daarna je naam en voornaam, telefoonnummer en de reden van het contact in. Klik op bevestigen.

In het volgend scherm kan je je e-mailadres ingeven indien je een bevestiging van de afspraak wil ontvangen in je mailbox. Je kan ook kiezen om een herinnering via sms te ontvangen. Daartoe vul je je gsmnummer in.

Let op: deze dienst is optioneel en kost 0,50euro per sms. Om de dienst de activeren moet je éénmalig een sms sturen naar 3003 met als boodschap AFSPRAAK. Klik op OK en je krijgt een bevestiging van je afspraak op het scherm.

De login en het paswoord die verschijnen kun je gebruiken om nadien je afspraak te annuleren als dat nodig is. Om een afspraak te annuleren of te wijzigen kan je ook gewoon het secretariaat bellen.

Boek uw afspraak

Alle raadplegingen zijn na afspraak.
Je kan telefonisch of online een afspraak maken.

 

* De slotjes huisarts mogen enkel ingevuld worden door huisartsen niet door patiënten.  Verwijsbrief noodzakelijk 

* De slotjes MELANOOM/TUMOR zijn enkel bestemd voor mensen met 1 veranderde pigmentvlek, vermoeden van een melanoom of een andere tumor.  Hier worden GEEN algemene of jaarlijkse huidnazichten ingepland noch andere behandelingen of problemen behandeld.

* De slotjes DRINGENDE GEKENDE patiënten (indien beschikbaar) zijn bedoeld voor gekende patiënten met dringende problemen (acuut probleem of zware opstoot chronische problematiek) en niet voor chronische problemen noch voor jaarlijkse huidscreenings. 

Online

Via online agenda

Boek afspraak

Hoe werkt dit?

Telefonisch

Via ons vast nummer

Tel. 016 417 617