Hoe maak ik een online afspraak?

 

Login en paswoord zijn niet vereist om een afspraak te maken. De groene vakjes zijn de nog vrije momenten. Klik op de afspraak naar keuze en vul daarna je naam en voornaam, telefoonnummer en de reden van het contact in. Klik op bevestigen.

In het volgend scherm kan je je e-mailadres ingeven indien je een bevestiging van de afspraak wil ontvangen in je mailbox. Je kan ook kiezen om een herinnering via sms te ontvangen. Daartoe vul je je gsmnummer in.

Let op: deze dienst is optioneel en kost 0,50euro per sms. Om de dienst de activeren moet je éénmalig een sms sturen naar 3003 met als boodschap AFSPRAAK. Klik op OK en je krijgt een bevestiging van je afspraak op het scherm.

De login en het paswoord die verschijnen kun je gebruiken om nadien je afspraak te annuleren als dat nodig is. Om een afspraak te annuleren of te wijzigen kan je ook gewoon het secretariaat bellen.

Boek uw afspraak

Regelmatig ondervinden we problemen met Telenet en wachttijden aan de telefoonlijn tgv drukte waardoor wij niet altijd telefonisch bereikbaar zijn.  We vragen u daarom zo veel mogelijk uw afspraak online te boeken.  Ook  annuleren kan via contactformulier op de website of de knop ‘annuleer uw afspraak’.  Indien u ons telefonisch niet kan bereiken, kan u alsnog het contactformulier op de website gebruiken.

 

 

RICHTLIJNEN VOOR DR. VAN BAELEN:

Nieuwe patiënten met dringend probleem enkel op doorverwijzing van de huisarts. 

Mondmasker blijft verplicht.  

Annuleer uw afspraak bij ZIEKTE (verkoudheid, keelpijn, hoest, …).  Indien corona symptomen verplaatsen wij uw afspraak snel met plezier.

Bij dringende problemen: 016 417 617

 

 

RICHTLIJNEN VOOR DR. SWEVERS:

Dr. Swevers heeft een volledige patiëntenstop.  Nieuwe patiënten kunnen mits verwijzing door de huisarts bij Dr. Van Baelen terecht.  

 

De slotjes HUISARTS mogen enkel ingevuld worden door huisartsen.  NIET door patiënten. Ook niet indien u verwezen bent door de huisarts.  Deze slotjes zijn bedoeld voor huisartsen met een acuut dringend probleem.

 

De slotjes DRINGENDE gekende patiënten (indien beschikbaar) zijn bedoeld voor gekende patiënten met dringende problemen (acuut recent ontstaan probleem of opflakkering / zware opstoten).  Deze zijn niet bedoeld voor jaarlijkse huidscreening noch voor chronische problemen. 

 

De slotjes MELANOOM / TUMOR zijn bedoeld voor mensen met vermoeden van een tumor of melanoom.  Hier worden GEEN algemene of jaarlijkse huidscreenings uitgevoerd, noch letsels behandeld of andere problemen behandeld.  Deze slotjes zijn bedoeld om mensen met 1 veranderde pigmentvlek op korte termijn te bekijken. 

 

Een deftige HUIDSCREENING vraagt een VOLLEDIG consultatiemoment en kan niet aanvullend bij andere problemen.   Indien u meerdere problemen heeft, dient u een aparte afspraak te voorzien voor een huidscreening.

 

Ingrepen worden steeds voorafgaand op een raadplegingsmoment besproken en nadien ingepland.

 

Gelieve voor iedere patiënt een aparte consultatie te boeken.   Meerdere patiënten op één consultatie geeft onvoldoende de mogelijkheid om uw huidprobleem grondig aan te pakken en creëert bovendien lange wachttijden voor anderen.

 

Voor elektronische voorschriften en het versturen van de getuigschriften naar de mutualiteit hebben wij een ID kaart nodig.  

 

Deel tijdig mee indien u een gekend allergie heeft, medicatie neemt, borstvoeding geeft of zwanger bent aan het begin van de consultatie.

Online

Via online agenda

Boek afspraak

Hoe werkt dit?

Telefonisch

Via ons vast nummer

Tel. 016 417 617